Zaupajo nam

Skupaj pišemo uspešne zgodbe. Stopite tudi vi v naš krog zaupanja.

Turizem Ljubljana s prevajalsko agencijo KIBORD sodeluje že daljše obdobje, profesionalna ekipa prevajalcev, ki prevaja raznovrstna besedila s področja turizma, od spletnih vsebin do tiskanih materialov, se vedno hitro in profesionalno odzove in vedno prisluhne našim potrebam in željam. Uspešno sodelovanje se rezultira v dobrih prevodih in zadovoljstvu obiskovalcev, ki pri spoznavanju Ljubljane uporabljajo digitalne ali klasične medije.

Uroš Črnigoj Urednik spletnega mesta www.visitljubljana.com

S prevajalsko agencijo KIBORD sodelujemo že vrsto let na različnih področjih, od prevajanja do konferenčnega tolmačenja na naših mednarodnih kongresih. Poleg osebnega in prijaznega pristopa, ki nas vedno prepriča, KIBORD v vseh teh letih sodelovanja vzdržuje profesionalen odnos. Vedno znova nas presenetijo z kakovostnimi storitvami v roku in po naših željah.

Mojca Korošec Vodja prodaje in trženja Uradni list Republike Slovenije

ODVETNIŠKA DRUŽBA FAŠUN, MELIHEN, MILAČ, STROJAN, O.P., D.O.O. S prevajalsko agencijo KIBORD že dalj časa sodelujemo na področju prevajanja besedil s sodno overitvijo So zelo odzivni in ponujajo kakovostne storitve. Vso posredovano dokumentacijo obravnavajo nadvse zaupno ter so zelo prilagodljivi in vredni zaupanja. Odvetniška družba FMMS, o.p., d.o.o. Odvetnik mag.Iztok Milač, direktor Slovenska cesta 56, 1000 Ljubljana [email protected]

mag.Iztok Milač Odvetnik mag.Iztok Milač, direktor