Lektoriranje

, . ! ; ? ...

Naši usposobljeni lektorji, ki so naravni govorci svojega jezika, poskrbijo za pravopisno, slovnično in slogovno brezhibnost besedila. Nudimo lektoriranje vseh vrst besedil, predvsem ga priporočamo pri besedilih, ki so namenjena za tisk (npr. revije, časopisi, letaki, brošure, navodila za uporabo ipd.). Tako boste lahko brez skrbi, da bi jezikovne napake odvrnile pozornost od sporočila, ki ga želite posredovati.

Prav tako poskrbimo, da bodo pravopisno neoporečna vaša diplomska, magistrska in doktorska dela. Ker se zavedamo, da je zaključno delo pomemben mejnik v življenju vsakega študenta, vas želimo spodbuditi in vam za lektoriranje tovrstnih besedil nudimo 20 % popusta.

Z nami lahko stopite v stik tudi, kadar se znajdete v jezikovni zagati in želite preveriti pravilnost posamezne jezikovne strukture.

Za storitev lektoriranja nam pošljite povpraševanje na [email protected] ali nas pokličite na telefonski številki 040 74 74 47 ali 01 620 94 31 in v najkrajšem možnem času se vam bomo posvetili.